print this page

Cursus Centrumleider


Je bent ondertussen al een tijd Hoofdanimator én je hebt heel wat ervaring in het begeleiden van jongeren opgebouwd. Bovendien is verantwoordelijkheid nemen binnen Top Vakantie echt wel jouw ding! Misschien heb je zelfs al een eerste ervaring als Hoofdverantwoordelijke achter de rug? Dan is de cursus Centrumleider iets voor jou?! Kandideer voor deze cursus!

TopVorm.net evalueert jouw kandidatuur in samenwerking met de Top Vakantiedienst. Jouw inschrijving wordt voltooid zo gauw jouw kandidatuur weerhouden wordt. 

Na het volgen van deze cursus zal, in overleg met TopVorm.net en de Top Vakantiedienst, een persoonlijk traject voor jou uitgestippeld worden.

Na de eerste twee weekends van de cursus neem je als Centrumleider (in opleiding) deel aan de aanvullende terugkomdag ter afronding van de cursus alvorens aan het stageverblijf te beginnen. Inschrijvingsgeld voor deze terugkomdag is inbegrepen in de cursusprijs.Voorwaarden


Data

weekend 110-12 november 2017Emmaüs - Sint-Idesbald
weekend 224-26 november 2017Excelsior - Sint-Idesbald

Locatie en hoe er te geraken

Er wordt van je verwacht dat je eigen vervoer voorziet van en naar de cursus. Beide weekends word je op vrijdagavond om 20.00u ter plekke verwacht. Let op: op vrijdagavond wordt er geen eten voorzien! Eventueel kunnen wij voor jou nagaan of er nog deelnemers uit jouw streek aan de cursus deelnemen. Misschien kunnen jullie dan wel onderling afspreken om samen te reizen.


Prijs

160,00 euro*

* Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname waarmee je afhankelijk van gemeente tot gemeente een deel tot soms zelfs het volledige cursusbedrag kan terugvorderen bij de jeugddienst van jouw gemeente. 

  Klik hier om je kandidaat te stellen!