print this page

Terugkomdag voor Stagiairs - zaterdag 21 april 2018

Ben je bezig met een traject tot Animator, Hoofdanimator of Instructeur en heb je de volledige stage ondertussen met een positief resultaat afgerond? Dan rest jou nog één stap ter afronding van jouw traject om effectief ook jouw gelijknamige attest te kunnen behalen: deelname aan een evaluatiemoment a.k.a. Terugkomdag voor Stagiairs!

Legde je afgelopen werkjaar een geslaagde stage als Groom, Ritmeester, Instructeur Motoren, Skibegeleider, Snowboardbegeleider of Centrumleider af? Dan verwachten we jou ook op onze Terugkomdag voor Stagiairs voor een "terugzien"- en evaluatiemoment en bovenal de uitreiking van jouw persoonlijke Top Vakantie-erkenning

Onze volgende Terugkomdag voor Stagiairs staat alvast gepland op zaterdag 21 april 2018! Ben jij erbij?!

Tijdens de voormiddag kies je uit het aanbod aan vormingen deze van jouw voorkeur, interesses en behoeften. Op het programma: een gezonde mix van creativiteit, actie, praktijk, theorie en inspiratie voor honderden uren fun tijdens jouw komende animaties. Heus is er in het aanbod voor elke jeugdwerker wat wils! 


Schmink: Ontdek alle geheimen van het grimeren/schminken. Perfect bruikbaar als inkleding voor elke animatie of als animatie-activiteit zelf. Of wie weet krijg je de smaak te pakken om voortaan ook met ons Promoteam mee de baan op te gaan?!

Zang: Elk vogeltje zingt zoals hij gebekt is, daar zijn we ons bij Top Vakantie meer dan ooit bewust van. Maar ook van het feit dat zang op geen enkele vakantie kan ontbreken. Een nieuw lied aanleren, vanaf nu heeft iedereen hiervoor de hoogste noten op zijn zang! En hoe zorg je ervoor dat iedereen zich ook de longen uit het lijf zingt tijdens een zingmoment? Over meezingers en nieuwkomers, de noten zullen je om de oren vliegen! 

Bijzondere Zorgen: Top Vakantie wil er voor iedereen zijn. Inclusie is dus een belangrijk codewoord. Zo kunnen ook heel wat deelnemers met een ondersteuningsbehoefte bij ons terecht. Voor een aantal onder hen is dat met 1-op-1-begeleiding door een Begeleider Bijzondere Zorgen. Anderen hebben dan weer nood aan een vertrouwenspersoon. Of misschien helpt het gewoon al als de voltallige kaderploeg over een aantal kapstokken beschikt om hen op maat te begeleiden. Sowieso is het dus aangewezen dat iedereen wel weet hoe je op een bepaald soort gedrag kan reageren. Na deze sessie is dit alvast het geval!

Teambuilding: Teambuilding is meer dan iets uitdagend doen. Degelijke teambuilding gaat veel verder. De activiteit moet leuk zijn, groepsbevorderend, vaak grensverleggend en bovendien kansen bieden voor een verrijkende leerervaring. Spelenderwijze toveren we elke kaderploeg en elke deelnemersgroep om tot een echt team!

(Let! Teambuilding is een overlappende sessie. Bij de inschrijving dien je in de 2 blokjes dus enkel deze keuze aan te duiden en geen 2 verschillende sessies te kiezen!)

’s Middags laten we jullie natuurlijk niet verhongeren en bieden we jou een lekkere knabbel met bijhorende babbel aan.

’s Namiddags ronden we het stagetraject af met een cursus- en persoonlijk evaluatiemoment. 

Eindigen doen we met een feestelijke apotheose!

De Terugkomdag vindt plaats op zaterdag 21 april 2018 op Basisschool De Puzzel, Leuvensesteenweg 41, 2800 Mechelen.

Plaats en tijdstip van afspraak: station Mechelen, voor de ingang, tussen 10.00u en 10.15u. Wie rechtstreeks naar de locatie komt, wordt ten laatste om 10.30u ter plekke verwacht.

Einde: eindigen doen we ten laatste om 16.30u. 

Als Animator, Hoofdanimator in Instructeur in spe dien je de volledige dag aanwezig te zijn om jouw traject te kunnen afronden. Je kan dus niet later aankomen of vroeger vertrekken. Hier kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden! Kan je op 21 april 2018 niet/geen ganse dag aanwezig zijn, dan krijg je nog een kans op 06 oktober 2018!

De locatie bevindt zich op wandelafstand van het station. Het is dus een aanrader om van het openbaar vervoer gebruik te maken. We zorgen ervoor dat jullie vóór 17.00u de trein terug huiswaarts kunnen nemen.


Inschrijven is verplicht. Alleen op basis van het exacte aantal inschrijvingen kunnen wij ook de evaluaties goed voorbereiden en uitvoeren.

Vergeet niet om jouw trajectboekje ook mee te brengen. Zonder trajectboekje kan er immers geen evaluatie gebeuren en kan je jouw traject ook niet afronden!

  Klik hier om in te schrijven! (inschrijven voor deelname is verplicht!)