print this page

Mix Max Sneeuw - Zaterdag 27/01/2018

Op zaterdag 27 januari 2018 verwelkomen we alle kaderleden die dit winterseizoen meegaan op een Top-wintersportvakantie voor een nieuwe Mix Max-vormingsdag in Terneuzen.

In de voormiddag kan je jouw verstijfde spieren los maken op de indoorskibaan onder het wakende oog van de Top Vakantie-instructeurs. Ze staan klaar met raad en advies voor iedere ski- of snowboardbegeleider die dat wenst.

In de namiddag is er een keuze uit interessante workshops voor ski- en snowboardbegeleiders, animators en zorgverleners. Voor Centrumleiders is er een aparte infomeeting.
Nadien voorzien we tijd en ruimte voor een kadervergadering. Wie wil kan tevens de piste op met of zonder onze instructeurs. 

De Mix Max Sneeuw vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018. We startten om 9.30u en ronden de workshops af rond 14.30u.
Na de workshops is er ruimte voor jouw kadervergadering of kan je opnieuw de piste op, alleen of samen met de Top-instructeurs. Het voorziene einde is 16.00u hoewel de kadervergadering kan uitlopen. Jouw dagpas blijft geldig tot 23.00u.

Plaats van afspraak: We verwachten jullie om 9.30u in de inkomhal (beneden voor de trap):

Skidôme
Zeelandlaan 3
4538 CA Terneuzen
NEDERLAND

Deelname aan de Mix Max Sneeuw is kosteloos en omvat een dagpas en lunch. Heb je materiaal nodig dan sta je zelf in voor de huurprijs
Inschrijven voor 08/01/2018 is verplicht!

Heb je geen dagpas nodig laat dat dan ook even weten.


Omdat we tijdig onze tickets moeten aankopen vragen we om in te schrijven voor 08/01/2018. Inschrijven doe je door het formulier in te vullen.

  Schrijf je nu in!